Monday, May 08, 2006

Reissuun!

Kivaa, tänään on tarkoitus lähteä työmatkalle hiukan pidemmän kaavan mukaan. Niin ajallisesti kuin matkallisestikin. Lähden muutaman tunnin päästä ensin kohti Iso-Britanniaa, jossa viivyn workshopissa keskiviikkoiltapäivään asti. Keskiviikkona starttaankin sitten kohti Intiaa!

Aika huimaa, itse kun en ole ollut koskaan edes Euroopan ulkopuolella. Intia saattaa olla melkoinen kokemus. En myönnä jännitäväni, mutta viime aikojen unet ovat kyllä viestineet ihan muuta. Olen hävittänyt kertaalleen lentolippuni, joutunut syöksylentokoneeseen, sekä saanut itämaisen vatsapöpön. Eli kaikki on koettu jo etukäteen. ;-)

Nyt pitäisi kaiken olla kuitenkin kunnossa, kamat suurin piirtein pakattuna jne. Tänään sain myös passini takaisin ja viisumin sen mukana - hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. 8) Hiukan pisti jo jännittämään ehtiikö se ajoissa, mutta jäihän tässä monta tuntia pelivaraa.

Tarkoitus on pääasiassa seurata ja imeä kaikki olemassa oleva tieto yhdestä meneillään olevasta pilottiprojektista, jotta voisin arvioida sen hyödyllisyyttä ja sopivuutta laajempaa käyttöön. Ja onnistuessaan se pitäisi sitten toteuttaa (tai luoda lähinnä edellytykset) koko systeemi globaalissa mittakaavassa. Tosi mielenkiintoinen juttu, toivottavasti se on käytännössä yhtä hyvä kuin paperilla.

Suuntana Intiassa on Pune, n. 170km Mumbaista kaakkoon. Kohtuu iso kaupunkin (Intiankin mittakaavassa), ilmeisesti jonkinlainen teknologiakeskus. Toivottavasti viikonlopun aikana ehtisi hiukan kiertelemään ympäriinsä.

Takaisin on tarkoitus tulla tiistaina, eli älyttömän pitkä matka ei ole kyseessä. Reissua lyhentää hiukan se, että mulla on todistustenjakotilaisuus ensi viikon keskiviikkona ja siihen mennessä pitäisi ehtiä kotiin. Yritän kirjoitella mahdollisuuksien mukaan Intian kokemuksista tänne, mutta en tiedä vielä kuin usein pääsen kiinni verkkoon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home