Friday, May 12, 2006

Yliopistokaupunki

Punesta itsestään sen verran, että kyseessä on todellinen koulutuskeskus. Täältä löytyy niin yliopistoja, collegeja, high schooleja, jne. Pari erillistä tytöille suunnattua teknillistä laitosta on myös sattunut silmiin. Eri kouluja on todella paljon, ja varmasti moneen makuun. Yksi mielenkiintoisimmista on varmasti "College of Agricultural Banking", ei tulisi heti mieleen että sellaisellekin on tarvetta.

Täällä ollessaan ei jotenkin millään usko, että maan koulutustaso olisi jotenkin matala. Erilaisia kouluja on joka kulman takana. Toisaalta, kyllä se köyhyyskin silti näkyy... Hauskin (voiko köyhyys olla hauskaa?!?) esimerkki tästä ovat moottoripyörät, jotka on lastattu aivan uskomattomalla tavalla. Ei ole mitenkään tavatonta että keskellä pahinta vilinää menee nelihenkinen perhe yhden moottoripyörän kyydissä. Täällä on jotenkin todella vaikea kuvitella sitä, maillaisen hulabaloon Britney Spears sai aikaa ajaessaan autoa vauva sylissä. (Oh my god!) Täällä niitä vauvoja on moottoripyörän kyydissä, äidin käsivarrella, eikä kenelläkään todellakaan ole edes kypäriä. Jos ei muuta, oppii täällä ainakin suhteellisuudentajua. :)

2 Comments:

At 6:49 pm, Anonymous Anonymous said...

Ai miten niin vespa ei ole perheenkuljetusväline? Ja kun tarkemmin katsoo, niin kypärä on korkeintaan puikoissa olevalla isännällä. Emännällähän voisi mennä tukka sekaisin, eivätkä sylissä istuvat 3 lasta kypärää tarvitse. Eikä ainakaan se kuorman päällä keikkuva vuohi... (Amin havaintoja Delhistä)

 
At 8:08 pm, Blogger Anna said...

;D Vuohta en ole vielä kyydissä nähnyt, mutta ei kuulosta mitenkään mahdottomalta. Pidetään silmät auki! ;-)

 

Post a Comment

<< Home