Wednesday, August 30, 2006

Jumissa

Tarkoituksemme oli lähteä tänä aamuna Sibenikiin veneen kanssa, mutta lähdöstä ei tullut mitään kovan vastatuulen vuoksi. Otimme siis bussin ja kävimme katsomassa kapua sairaalassa. Ei mene kehuttavasti. Jotain edistystä kuitenkin, sillä kansainvälinen SOS otti asian hoitaakseen ja yrittää hoitaa kroatiaa osaavan lääkärin paikalle. Toivottavasti sitten tiedämme enemmän.
Joka tapauksessa olemme melkoisen jumissa alueella. Nyt olemme palaamassa Primosteniin ja yritämme lähteä satamasta uudestaan liikkeelle, jotta saisimme veneen lähemmäksi sairaalaa. Sibenik on kuitenkin paljon isompi paikka kuin Primosten, joten siellä pitäisi olla paremman mahdollisuudet lomailuunkin. Vaikka päiväretkien tekemiseen. Ville ja minä olisimme kyllä kovasti menossa, mutta veneellä ei päästä liikkumaan, sillä vakuutukset eivät ole voimassa ellei perhettä ole paikalla.
Niin, ja minä luulin että nyt eivät asiat voi mennä enään huonommin, mutta kyllä ne voivat. Aamulla nimittäin huomasimme, ettei jääkaappimme toimi. Toivottavasti kyse on vain sulakkeesta, muuten voi kyllä huumori loppua... Huokaus.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home