Wednesday, August 16, 2006

No vihdoinkin!

Koko kesä sitä on yritetty ja vihdoin se tapahtui. Tasoitus laski. Peli tuntui hyvältä ja pääsin viimein alle 40. Nyt onkin sitten hirveä hinku päällä, kohta lähdetään kaverin kanssa pelaamaan pikaiset 9 reikää. =)

Ehkä salaisuus piili viime viikonlopun mökki-golfissa? Oltiin tyttöjen kanssa mökillä ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, kaverin mökillä oli golf-väylä. Siellä sitten treenailtiin yhdessä ja maisteltiin jämä-cocktaileja. Jämiä ne olivat sen vuoksi, että kaikki toivat baarikaapin perukoilta jämä-pullonsa ja niitä yritettiin tuhota. Huonolla menestyksellä. Kaikki samat pullot tulivat takaisin... (ehkä hieman vajaampina, mutta kuitenkin!) Surkeaa toimintaa...

No, ehkä ensi kerralla! Kenties tyttöjen baari-illan etkoilla? (jota alettiin suunnittelemaan heti onnistuneen reissun seurauksena)

1 Comments:

At 1:48 pm, Anonymous Anonymous said...

Onnea uuden pienemmän tasoituksen johdosta! :D Meki oltiin Maijan kanssa keskiviikkona rangella treenaamassa, joten perässä tullaan (tosin aika kaukana).

Joo baari-ilta täytyy yrittää ehtiä pitää ennen mun lähtöä. Ja sit otetaan kans kunnolla että saadaan pullot tyhjiks... ;)

 

Post a Comment

<< Home