Thursday, July 13, 2006

Pirates of Caribbean

Oltiin eilen katsomassa otsikon leffaa ensi-illassa. Joo-o. Olipahan elokuva. Ei ehkä meikäläisen tyyliä... Mutta silti ihan viihdyttävä. Voisin suositella krapulapäivän viihdykkeeksi, paitsi jos on tosi säikky silloin. Muutama perinteinen pelästyskohtaus nimittäin löytyi, yksi tuli jopa niin puun takaa, että hyppäsin 20 cm ilmaan ja kaadoin popcornit syliini...

Leffassa oli hiukan Mr. Bean -tyylistä huumoria ja paljon hassuja hollywood-olentoja. Johnny Depp oli juuri niin omituinen kuin aina rooleissaan... Vaikka tykkäänkin leffoista, joissa ei tarvitse ajatella mitään, nämä valtavat mustekalat, jotka syövät laivoja kitoihinsa, eivät saa oikein syttymään. Ja olisi varmaan auttanut jos olisi nähnyt ekan osan (tämähän oli jatko-osa). Loppu oli tosi kumma, hiukan samantyyppinen kuin Matrix II, eli se päättyi suoraan kolmannen osan alkuun ja tavalaan jätti katsojalle sellaisen osan että seuraava "on pakko käydä katsomassa". No joo, ainakin periaatteessa. Matrixissa se toimi, tässä ei. Suuhun jäi vain sellainen "olipas kummallinen leffa" -maku.

Lisäsin muuten muutaman uuden blogin sivupalkkiin, hauskaa seurata yhä useamman kommelluksia eri puolella palloa.

Comment: Heh, en ollut näköjään ainoa jonka mielestä leffa oli hieman arvelluttava. Hesarin arvostelussa puhutaan hieman samaan tyyliin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home