Monday, June 12, 2006

Viikonloppu takana

Taas käynnistyi uusi työviikko. Kävin lauantaina (ja sitten myös sunnuntaina) koeajamassa uutta driveriani. Nooo, ei se ihan niin hyvin mennyt kuin odotin... ;-) Mutta lauantaina syy oli ihan vain se, että me ei ehditty (koska emme taaskaan päässeet ajoissa liikkeelle) rangelle ennen kierrosta, ja lyönti oli hiukan hukassa. Kylmiltäni pistin siis menemään. Käytiin kierroksen jälkeen rangella treenamassa, ja tietenkin siellä lyönnit lähtivät ihan mukavasti. Isn't it ironic?

Hirveä kipinä jäi päälle driverin suhteen, joten käytiin sunnuntaina kiertämässä pikaisesti 9 reikää. Se meni jo paremmin, pelasin omaan tasoitukseeni. Mä luulen, että meidän suhteesta tulee vielä kaunis.

Lauantaina oltiin hoitamassa (tai siis minä hoidin, V piti mulle vain seuraa) kavereiden pientä vauvaa. (Filip, melkein 3 kk) Oli se kyllä suloinen, ja ihan ihan älyttömän kiltti! Sellainen lapsi voisi helposti aiheuttaa vauvakuumeen. Jos siis olisi altis. Mutta kun en ole. Yhtään. (Mikä on kyllä hiukan outoa, munhan pitäisi olla hedelmällisimmässä iässäni!)

Sunnuntain loppupäivä meni kokonaan ommellessa pukua ensi viikonlopun häihin. Edistystä tapahtui, sain yläosan valmiiksi, mutta kyllä työmaata riittää. Surprise, surprise, kaikki ei mennyt ihan niin kuin piti, ja sain taas kerran soveltaa. No, innolla odotan mitä siitä loppujen lopuksi tulee.

Kesä on täällä! Ihanaa! Rapukausi on myös alkanut - itse ainakin näytän sellaiselta osittain. Kenen idea oli lähteä pelaamaan ilman aurinkorasvaa??

0 Comments:

Post a Comment

<< Home