Monday, May 29, 2006

Taas mennään

Edellisestä postauksesta onkin kulunut jo jonkin aikaa, mutta pääsin kotiin (kohtuullisen) turvallisesti. Melkein kaikki tavaratkin selvisivät ajallaan kotiin, ainoastaan ostamani mango-laatikko tuli hieman myöhemmin, hajonneena ja muovipussissa. No, hyviä ne olivat silti.

Kotiintulon jälkeen olikin edessä hurja paluu todellisuuteen. Kaikki hommat rästissä, miljoona pikkuasiaa hoidettavana jne. Nyt kuitenkin hiukan helpottaa, ja aikataulu alkaa normalisoitumaan.

Viikonloppuna oli kaverin valmistujaiset. Aivan hullun hauskat! Porukkaa oli n. 40 sitsaamassa, ja kaikki ihan tosi hyvällä fiiliksellä. Oli kiva nähdä ihmisiä, joita ei ole aikoihin nähnyt. Sellaiset bileet mäkin haluan, bileet joissa näkee miten hauskaa vierailla on. No, katsotaan mihin päädytään. Alustavat suunnitelmat valmistujaisten suhteen on käynnissä, mutta kesä sotkee hiukan aikataulua. Ehkä sitten syksyllä. ;)

Tänään on TKY:n järjestämä Metro-tempaus, jonne ajattelin mennä. Omana aikanani ei ole tempausta ollut, vaan olen saanut lukea aiemmin järjestetyistä. Kivaa nähdä mitä on saatu aikaan. Hiukan hiljaista mainostus on omasta mielestäni ollut, olisin jotenkin odottanut valtavaa rummutusta asiasta. No, illalla näkee mitä se oikeasti sitten on.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home