Friday, July 21, 2006

Lomalle!

Jee, kesäloma alkaa tänään!! :) Mun kesälomat on nyt jaettu kahteen osaan, ja ensimmäinen alkaa tänään. Nyt olen poissa reilun viikon, loput on sitten elo-syyskuun vaihteessa.

Mulla onkin oikea aktiivikesäloma - yhtään tyhjää lomapäivää ei ole. Tänään lähdetään vaeltamaan Muotkatunturille, ihan pohjoiseen Lappiin. Lähin kylä on Karigasniemi, ihan Suomen ja Norjan rajalla korvan korkeudella, ja perusleirikin on rajajoen varrella. Tosi kivaa päästä, edellisestä Lapin vaelluksesta kun on jo useampi vuosi.

Itse suuntaan ensin bussilla kohti Tamperetta, ja hyppään pois motarilla. Sieltä muu porukka (toivottavasti) poimii mut bussin kyytiin. Muut tulevat Turusta, ja olisi ollut turhaa mennä ensin sinne ja sieltä Tampereen kautta.

Perillä leirissä ollaan joskus lauantaina alkuillasta tai illalla ja sunnuntaina lähdetään vaeltamaan. Meno- ja tulomatkat ovat molemmat melkoisia, mennessä käydään saamelaismuseossa ja takaisin tullaan Norjan kautta. Paluumatka on kuitenkin mulla erilainen, tarkoitus on hypätä yöjunaan Oulusta ja tulla sillä Helsinkiin. Näin pääsen nopeammin kotiin, ja ehkä jopa saan nukuttua sen yön.

Mutta jee, kirjoittelen lomafiiliksistä kun tulen takaisin. Vaelluksen aikana kännykkäkuuluvuutta ei juuri ole, paitsi jos jaksaa kiivetä tunturin huipulle. Todellista rentoutumista siis. :)

1 Comments:

At 11:07 am, Anonymous Anonymous said...

Moi Anna!
Bongasin sun blogiosoitteen Amin blogista ja tulin vierailemaan :)

Hyvää kesälomaa (numero 1) ja vaellusta!

 

Post a Comment

<< Home