Friday, August 25, 2006

Liikkeelle


Liikkeelle
Originally uploaded by annage.

No niin, nyt alkaa onni kääntymään meidän puolellemme. Ensimmäinen virkalija Trogirissa totesi, että alkuperäiset paperit pitää saada tänne ja sillä siisti. Epätoivo nousi, sillä jopa DHL sanoi, että saamme ne tänne tiistaiksi... Nice, siinähän menisikin neljännes lomasta teollisuussatamassa ollen...

No, lähdimme kuitenkin veneelle laittamaan paikkoja kuntoon, pujottelemaan köysiä jne. Sataman lähellä on toinen kylä, Primosten ja kävimme myös siellä moikkaamassa virkamiehiä. No, nyt asiat sujuivat paljon paremmin ja tänne faksatut paperit kelpasivat mainiosti. (Kiitos Aura!) Eli liikkeelle päästään. Hiukan täytyy vielä veneellä fiksailla, mutta tänään lähdetään. :)

Käytiin Villen kanssa pyöräilemässä Primostenissa ja katselemassa paikkoja. Todella kaunista seutua! Kuvassa näkyy hiukan miltä täällä näyttää. Tuskin maltan odottaa että päästään liikkeelle!

Disclaimerina täytyy todeta että tässä ilmanalassa on jotain outoa. Heräsin tänäaamuna ennen kahdeksaa, yhdeksältä olin jo käynyt suihkussa ja syönyt aamupalan. Ja tämä ei todellakaan ole tyypillistä. Varsinkaan lomalla.

1 Comments:

At 1:11 pm, Anonymous Anonymous said...

Hei Anna ja Ville & CO,
toivottavasti pääsette tänään merelle toteuttamaan lomaunelmianne. En ole varma saatko tätä viestiä, joten laitan vielä kännyysi terveiset. Itse vietän perjantain viimeisiä tunteja konttorilla ja yritän hk-lehteemme vääntää korkealentoista ja kannustavaa tarinaa aiheesta "Vastuuni Avecralaisena".
Terveiset kaikille ps. ajakaa varovasti=))Leena

 

Post a Comment

<< Home