Thursday, September 20, 2007

Anna-pysäkki

Onpas ollut taukoa bloggailussa. Itselleni on käynyt samoin kuin ah niin monelle muullekin. Facebook on syönyt kaiken potentiaalisen bloggausajan. Ja vähän enemmänkin.

Tänään sattui kuitenkin tilanne, joka oli vähintäänkin koominen. Myöhästyin aamulla bussista, joka oli etuajassa. (ärsyttävää, sillä silloin kun minä olen etuajassa, bussi on varmasti aina reilusti myöhässä) Päätin ottaa seuraavan minkä tahansa bussin ja mennä pari pysäkinväliä eteenpäin, sillä sinne tulisi myös toinen töihin menevä bussi. No, pääsin paikalle, ja totesin, että 10 minuuttia täytyy odottaa yksin. Tylsää.

Ei mitään, parin minuutin päästä sain seuraa, kun Anna (Jo) saapui sattumalta paikalle. Hän asuu lähellä ja oli menossa koululle. Sain siis hetkeksi juttuseuraa ennen kuin Annan bussi tuli ja hän lähti. Taas yksin.

Hätä ei ole tämän näköinen, sillä pian pysäkille tuli bussi, josta hyppäsi ulos Anna (N). Hän oli menossa viereen luennolle ja jäi tällä pysäkillä pois. Sain taas hetkeksi juttuseuraa ennen kuin Annan piti juosta luennolle. Taas yksin.

Mutta kuinkas kävikään. Kun Anna (N) oli kadonnut näköpiiristä, kävelee pysäkille taas Anna (Je), enkä taaskaan joudu olemaan itsekseni. Hän tosi viipyi vain hetken ennen kuin katosi bussin ovesta sisään (tämäkään auto ei ollut minulle sopiva). Taas yksin, mutta kohta oma bussini saapuikin ja pääsin töihin.

Muut pysäkillä olijat ihmettelivät varmasti kovasti kun koko ajan aloin juttelemaan ihmisten kanssa. Mutta vielä enemmän he olisivat ihmetelleet jos olisivat tienneet minun olevan Anna ja juttelevan ensin Annan, sitten Annan ja sitten Annan kanssa.

Tästä lähtien Meilahdentien pysäkki olkoon nimeltään Anna-pysäkki.

2 Comments:

At 2:50 pm, Blogger Anna said...

Jag som redan fick lite dåligt samvete när jag lämnade dig där ensam...Vilken tur att det kom andra annor =)

 
At 9:12 pm, Blogger Leena said...

http://waspsnest-lizzy.blogspot.com/
Hei Anna, avoppi siirtyi blogiaikaan kyllästyttyään faceen.

 

Post a Comment

<< Home