Monday, September 04, 2006

Pakkausta Trogirissa

Heräsin tänä aamuna jo seitsemältä - aivan itsestään. Jotain omituista tässä jutussa on... Nousin ylös ja menin kannelle katsomaan ja meri oli aivan uskomaton! On vesi kirkasta ollut aiemminkin, mutta nousevan auringon valossa se oli jotain ihan muuta. Pohjasta näki pienetkin yksityiskohdat, ja sinne oli kuitenkin yli neljä metriä matkaa.
Lähdimme aamiaisen jälkeen liikkeelle ja suuntasimme kokan kohti Trogiria, matkamme päätä. Tuuli oli heikkoa, joten konetimme koko matkan. Nostimme ison ylös vain sen verran, että saimme tarkistettua reivien olevan oikein laitetut. Trogirissa peruutin veneen (komeasti!) laituriin ja sitten alkoikin kuunaaminen. Pesimme veneen sisältä ja ulkoa omistajan tuloa varten. Joukko saapuikin paikalle ja tehtiin pikainen tarkistus, että kaikki oli kunnossa. ("Joo, masto on paikoillaan, hyvältähän tämä näyttää")
Päivä on ollut tukahduttavan kuuma, ja vaikka meillä onkin ollut huonoa tuuria säiden suhteen (sadetta ja ukkosta), en tiedä onko tämä tuuleton +30 astetta sen mukavampaa. Itseäni ainakin ahdistaa jo yhden päivän jälkeen.
Siirrämme illalla kamat Darkon (isäntä B&B:ssä) luokse ja suoritamme miehistönvaihdon. Tiedossa vielä tutustumista Trogirin vanhaan kaupunkiin ja illallinen, huomenna lähtö kotia kohti.
Kyllä minä vielä voisin tänne jäädä! :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home