Wednesday, January 10, 2007

Bei-jing

Alkuvuosi vierähti niin nopeasti, etten ehtinyt edes kirjoitella ennakkosuunnitelmista. Joka tapauksessa, olen taas Kiinassa työreissulla. Tiedossa on samankaltainen reissu kuin joulukuussakin, mutta tällä kertaa en tutustu Pekingiin "väliviikonloppunani", vaan Singaporeen. Hieman lämpimämpää kiertelyä siis tiedossa.

Saapuminen Pekingiin oli mielenkiintoinen. Kun aloittelimme laskeutumista, avautui koneen ikkunasta upea auringonnousu. Muutamaa minuuttia ja kilometriä myöhemmin se upeus olikin sitten peittynyt epämääräiseen usvaan. Ja koneesta ulos tullessa vastaan tuli tuttu hengitysilma. Siis se jota ei ole kiva hengittää.

Muuten oli oikeastaan aika kiva palata tänne. Hauskaa huomata miten jo yhden kerran jälkeen paikat olivat osittain tuttuja. (löysin mm. tutun Starbucksin heti toisella yrittämällä) Kokeilen tällä kertaa eri hotellia ja ensivaikutelma on hyvä. Ainoa miinus tähän mennessä on sen fitness center, joka on lasiseinäinen paikka hotellin pohjakerroksessa. Voi sitten esitellä koko hotelliväelle miten hiki valuu... Can't wait!

Ajattelin yrittää ehtiä tinkaamaan tänään hiukan. Muina päivinä ei näytä olevan mahdollisuuksia, sillä aika näyttää menevän toimistolla aamusta iltaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home