Monday, March 05, 2007

Avaimet

Kävimme eilen hakemassa avaimet. Siis kotiavaimet. Meidän uuteen omaan asuntoon! :)

Vihdoin asunto on meillä. Edellinen asukas tekee vielä pari pientä korjausta (johtokotelon katonrajaan jne), mutta muuten kämppä on tyhjä ja valmis operoitavaksi. Kävimme eilen kämpällä fiilistelemässä ja mittailemassa seinäpintoja ja kalusteiden rajoja. Nyt sitten pitäisi saada maalausurakka pikaisesti käyntiin, että muutto hoituu ajallaan. Se on suunniteltu tapahtuvan alle kahden viikon päästä.

Urakkana on myös uusien kalusteiden osto, sillä aika moni huonekaluista jää toivottavasti Otaniemeen. Hurja homma edessä niiden suhteen. Kävimme viime viikolla juoksemassa kauppoja läpi, ja tulos oli nolla... No, ei tässä nyt mikään kiire ole, kyllä ne oikeat tavarat tulevat sitten vastaan.

Viikonloppu meni kyllä muutenkin loistavissa merkeissä. Olin kaasona rakkaan ystäväni häissä, ja juhlat menivät kyllä aivan loistavasti! Morsian oli kaunis kuin mikä, ja kaikki yksityiskohdat olivat todella loppuun asti mietityt. Ja eilen illalla minulle soitteli erittäin onnellinen ja tyytyväinen tuore rouva. :)

1 Comments:

At 10:15 am, Blogger od said...

Ei vitsit. Mahtavaa! Upeeta! Ja onnittelut asuntokaupan menemisestä läpi!

 

Post a Comment

<< Home