Friday, February 02, 2007

Asunto

Joulukuussa totesimme, että on aika poistua Otaniemestä lopullisesti. Asiaa auttoi hieman se, että ylioppilaskunta lähestyi meitä ystävällisellä kirjeellä ja ilmoitti että viimeistään elokuussa pitää lähteä. Että oltaisiin muka asuttu jo asumisoikeuden verran!? No joo, ehkä tämä 7,5 vuotta jo riittääkin...

Joka tapauksessa joulukuussa aloimme pikku hiljaa katsomaan asuntoja. Tammikuussa kävimme muutamana viikonloppuna asuntonäytöissä, ja pyysimme välittäjiä myös tulemaan paikalle näyttämään asuntoja, joissa ei ollut yleisiä näyttöjä. Matkalla erääseen tällaiseen huomasimme sattumalta lapun ovessa, jossa ilmoitettiin yksityishenkilön näytöstä. Koska olimme 10 minuuttia etuajassa, päätimme käväistä siellä, eipähän tarvinnut pakkasessa välittäjää odotella. Kuinkas kävikään, asunto osoittautui aivan unelmaksi! Molempien silmät vain tuikkivat kun tulimme sisään.

Tapahtumat seurasivat toisiaan, ja tänään kävimme allekirjoittamassa kauppakirjan! :)

Ei pidä kuitenkaan nuolaista ennen kuin tipahtaa, sillä yhtiön nykyisillä asukkailla on vielä pari viikkoa aikaa lunastaa asunto pois. Ei liene kovin yleistä, mutta mahdollista kuitenkin. Lähellä kuitenkin ollaan. Kohta sitä ollaan asunnonomistajia!

4 Comments:

At 12:31 pm, Blogger Unknown said...

Onneksi olkoon! :) Pistäkää kuvia ja osoitetta tulemaan kun ehditte. On aina kiinnostavaa nähdä kämppä tyhjänä ja sitten laitettuna. Mulla on menossa asunnon sisustus ja siivouspäivät, jotta suomeen muuton jäljiltä saisi viimeinkin asetuttua aloilleen.

 
At 2:17 pm, Blogger Elli said...

Hei ihan mahtavaa! Lisätietoa vaan tulemaan ja kuvia kans!! :))

 
At 9:28 am, Blogger Anna said...

:)
Laitan kuvia tulemaan kun kaikki on varmistunut ja olemme saaneet asunnon itsellemme. Eli maaliskuuhun menee...
Mutta lisätietoina voin kertoa, että kyseessä on pieni kolmio avokeittiöllä, sijainti Töölössä. Asunto rempattu erittäin hyvällä maulla alle kolme vuotta sitten, eli itse ei tarvitse tehdä juuri mitään. :) Jos nyt hiukan seiniä maalaisi värien vaihdon vuoksi.

 
At 11:03 am, Blogger od said...

Kuis kävi, tuliko kämppä vai pitikö juoda skumppa pettymykseen? Ja jos, niin miltä kadulta? Mäkin kai muutan vappuna Töölöön, ainakin hetkeksi. ;)

 

Post a Comment

<< Home