Monday, January 15, 2007

Sisäinen Singapore

Otsikko ei tällä kertaa viittaa omaan sisäiseen Singaporeeni (vaikka sellainenkin varmasti on), vaan siihen kaupunkiin/maahan joka löytyy sisätiloista. Harmaasta kelistä johtuen vietimme nimittäin viikonlopun pitkälti sisätiloissa, lähinnä eri ostoskeskuksissa. Missä ei sinäänsä ole mitään pahaa. =)

Pari mainitsemisen arvoista yksityiskohtaa kuitenkin. Kävimme nimittäin drinksuilla Singaporen korkeimmassa rakennuksessa, 71. kerroksessa. Aikamoiset näkymät! Ajoitus oli myös loistava. Kun tulimme, oli vielä kirkasta, mutta pimeys alkoi pikku hiljaa laskeutumaan, ja kaupungin valot syttyivät silmiemme edessä. Todella upeaa!

Illallisella kävimme paikallisessa japanilaisessa ravintolassa. Istuimme "tiskillä" rinnakkain ja edessämme oli pieni liukuhihna. Liukuhihnalla meni pieniä annoksia, ja homma toimi niin, että jos näit jotain houkuttelevaa, sen kuin nappasit hihnalta. Annokset olivat eri värisillä lautasilla, ja lasku muodostui lautasen värien ja määrien mukaan. Ja kala oli ah-niin-tuoretta!! Kieltämättä Helsingin Yume tippui silmissäni hieman. Ei siksi, etteikö ruoka olisi sielläkin ollut upeaa. Mutta kun suurin piirtein samalle tasolle päästää 1/10 hinnalla, alkaa miettimään tosissaan...

Näin maanantaina loppuun sopii hyvin saksalaisen kollegani siteeraama sanonta: Mitä tulee kahden päivän sateen jälkeen? Maanantai. Ja tosiaan, äsken lounaalla käydessämme nautimme kauniista auringonpaisteesta. Ajattelen sitä lämmöllä täällä sisätiloissa...

1 Comments:

At 9:45 pm, Blogger Ami said...

Swissotelin baarista on todella upeat näkymät! Meitsi sattui eksymään sinne vuosi sitten juuri silloin, kun kaupungissa oli 6000 jenkkien sotilasta PR-kierroksella - ja iso lauma niitä tietty kansoitti kyseisen baarin muiden kaupungin baarien ohella. Kierroksen ohjelmaan kuului kuulemma mm. asevoimien imagoa kohottavia esityksiä kouluissa. Jee. Pieni sisäinen paholaiseni ei mitenkään voinut vastustaa kiusausta ryhtyä väittelemään Bushin politiikasta... ;-)

 

Post a Comment

<< Home